SERVI-NET EMPORDA

El compromís de SERVI-NET EMPORDA és mantenir les instal·lacions dels nostres clients en un envejable estat de neteja.
El nostre personal te la formació necesaria per donar el tractament adecuat a les superficies de les seves instal.lacions.
Utilitzem productes i maquinaria de ultima generació per tal de donar el milor servei als nostres clients.

•  Neteja d'oficines en general.

Despatxos, sales de reunions, vestuaris, menjadors, etc.

Oferim un servei de neteja amb productes de primera qualitat amb buidat de papereres, cendres, escombrat o mopejat i fregat amb cura i ambientació de totes les dependències, desinfecció de totes les instal·lacions amb especial cura dels sanitaris.

Tot i aixó fent un seguiment del servei per detectar el grau de satisfacció dels nostres serveis.

oficina

•  Neteja de comunitats de propietaris i veïns.

Portals, escales, ascensors, patis, etc.

De ben segur que s'ha preguntat algun cop si existeix al mercat alguna empresa de neteja capaç de gestionar el servei de neteja de una comunitat de veïns sense sorpresses i sense necessitat de tenir que córrer cap risc legal i sobretot a un bon preu.  

comunitat1 comunitat2

•  Neteja de pàrkings.

Simplement us volem oferir netedat en una metodologia de treball adaptada a les seves necessitats.

Els Nostres sistemes de treball en aquest cas son de la mes alta qualitat.

Oferim el nostre servei 3 en 1 : escombrat,aspirat i fregat del parking, donant el maxim de nivell de salubritat a aquestes zones de difícil conservació .

•  Neteja de locals comercials.

Supermercats, fàbriques, naus industrials, centres d'oci, cines, teatres, botigues, concessionaris, gasolineres, gimnasos, etc.

 Aquests centres destinats tant a fabricar, com a comerciar productes o serveis, i que molts cops compten amb una gran afluència de  públic, han de gaudir d'un servei de neteja organitzat i professional fet a mida de cada necessitat. 

Local comercial Peugeot

•  Neteja d'obra nova.

Us oferim la possibilitat de fer-vos un estudi, d'aquesta primera neteja, adaptat a les vostres necessitats amb l'objectiu d'impactar al comprador de l'immoble.

Neteja obra nova1Neteja obra nova 2

•  Neteja de vidres.

Interiors, exteriors, aparadors, etc.

•  Neteja de centres de formació.

Col·legis, instituts, universitats, centres privats, etc.

On deixem el nostre més preuat tresor, els nostres fills/es, perquè passin un grapat hores per formar-se pels reptes que els esperen al futur, son les instal·lacions a les quals s'ha de tenir molta cura en la neteja així com fer-la amb productes de qualitat. A SERVI-NET EMPORDA hi trobareu aquest compromís i responsabilitat.

•  Manteniment en general.

Diguins el que necessita i nosaltres li sol.lucionarem.Deixi a les nostres mans el manteniment en general de les seves instal.lacions , sense preocupar-se de buscar els serveis en cada moment que els requereix.

La qualitat del nostre servei es per nosaltres la base del èxit , per lo que fem un estricte seguiment dels serveis contractats per vostè, d'aquesta forma la seva satisfacció com a client està garantida.

El nostre personal es desplaçarà a les instal·lacions del client el dia i l'hora que millor li convingui perfectament uniformats i equipats amb els estris i productes més innovadors del mercat.

 

Pressupostos:

Contacti amb nosaltres per mitjà del nostre formulari i demani un pressupost sense cap compromís.

buscar

El nostre logo

Maquetat amb estils CSS per María Sánchez