SERVI-NET EMPORDA

QUI SOM

Som l'empresa amb nom de neteja

El nostre uniformeNetegem

SERVI-NET EMPORDA , neix amb l'iniciativa d'una dona emprenedora, tot i el camí de dificultats que això va suposar i suposa, a principis del 2007 amb l'objectiu de canviar el concepte de neteja a la comarca de l'Alt Empordà.

La  netedat   és sinònim  d'ofici, de compromís i de professionalitat.

Sota aquest lema SERVI-NET EMPORDA basa el seu negoci  oferint un servei professional i ràpid, on trobarà una sistemàtica basada en l'organització, la legalitat amb la màxima qualitat del servei al millor preu.

A SERVI-NET EMPORDA hem canviat, i molt, el darrer any la forma de fer la neteja a l'Alt Empordà ; estem treballant per renovar  la neteja tradicional fet que ens permetrà continuar sent l'única empresa de neteja de l'Alt Empordà compromesa en la neteja i ens permet oferir:

  1. Estalvi en costos de neteja, li passem a un cost exacte.
  2. Treballs realitzats dintre de lo possible amb la ultima tecnologia en maquinaria i químics per les seves instal·lacions.
  3. Estalvi en els costos administratius i de seguiment, unificant servei de neteja i subministrament de  materials en un sol proveïdor.
  4.  Alta qualificació i professionalitat del nostre personal, totalment assegurats, el qual te un nivell de formació òptim per tal d'oferir el millor servei; també en formació amb prevenció de riscos laborals. Fet que millorarà les condicions higièniques i ambientals de les seves instal·lacions al temps que li donarà tranquil·litat.
  5. Preu ajustat als seus nivells d'exigència i necessitats de cada moment.
  6. Control i supervisions periòdiques al servei.
  7. El nostre personal desenvolupa la seva tasca amb l'uniforme corporatiu corresponent.

Però  si important ha estat la transformació dels nostres sistemes de treball, pensem que també hauria d'ésser-ho la relació amb els clients i amb aquest objectiu enfoquem els nostres esforços amb una selecció acurada del nostre personal així com noves tècniques de motivació i formació continuada.

El nostre principal actiu és el capital humà, fem una selecció exhaustiva del personal a contractar per desenvolupar l'activitat diària amb l'objectiu de transmetre confiança i netedat per satisfer el client; el compromís dels nostres empleats és la garantia de poder oferir un servei seriós , tot en l'ànim d'aconseguir els millors resultats per als nostres clients.

Qui som | Serveis | Pressupostos

buscar

El nostre logo

Maquetat amb estils CSS per María Sánchez