Serveis

El compromís de SERVI-NET EMPORDÀ és mantenir les instal·lacions dels nostres clients en un envejable estat de neteja.

El nostre personal té la formació necessària per donar el tractament adequat a les superfícies de les seves instal·lacions.

Utilitzem productes i maquinària d’última generació per tal de donar el millor servei als nostres clients.

Neteja d'oficines en general

Despatxos, sales de reunions, vestuaris, menjadors, etc.

Oferim un servei de neteja amb productes de primera qualitat amb buidatge de papereres, cendres, escombrat o mopejat i fregat amb cura i ambientació de totes les dependències, desinfecció de totes les instal·lacions amb especial cura dels sanitaris.

Neteja de comunitats de veïns

Tot i això fent un seguiment del servei per detectar el grau de satisfacció dels nostres serveis.

Portals, escales, ascensors, patis, etc.

De segur que s’ha preguntat algun cop si existeix al mercat alguna empresa de neteja capaç de gestionar el servei de neteja d’una comunitat de veïns sense sorpreses i sense necessitat d’haver de córrer cap risc legal i sobretot a un bon preu.

Neteja de pàrking

Simplement, us volem oferir netedat en una metodologia de treball adaptada a les seves necessitats.

Els Nostres sistemes de treball en aquest cas són de la més alta qualitat.

Oferim el nostre servei 3 en 1: escombrat, aspirat i fregat del pàrking, donant el màxim de nivell de salubritat a aquestes zones de difícil conservació.

Neteja de locals comercials

Supermercats, fàbriques, naus industrials, centres d’oci, cines, teatres, botigues, concessionaris, gasolineres, gimnasos, etc.

Aquests centres destinats tant a fabricar, com a comerciar productes o serveis, i que molts cops compten amb una gran afluència de  públic, han de gaudir d’un servei de neteja organitzat i professional fet a mida de cada necessitat. 

Neteja de locals sanitaris

El sector sanitari és un dels sectors que requereix serveis i tractaments diaris continus amb la màxima eficàcia per desinfectar les zones d’aquests centres. Un bon Servei de neteja en aquests espais utilitzant productes de alta qualitat evitaran possibles contagis ja sigui al personal dels centres o als pacients.

Per evitar aquests riscos, a Servi-net Empordà posem tots els nostres mitjans per fer front a les necessitats de neteja i higiene dels centres que ho necessitin.

El nivell d’exigència pel que fa al manteniment de servei de neteja a centres sanitaris és un dels més alts, és per això, que oferim un servei amb el màxim nivell de qualitat.

Neteja d'obra nova

Us oferim la possibilitat de fer-vos un estudi, d’aquesta primera neteja, adaptat a les vostres necessitats amb l’objectiu d’impactar al comprador de l’immoble.

Neteja de vidres

Tens una oficina amb una àmplia vidriera? No tens clar com mantenir els vidres i les finestres del teu habitatge en perfecte estat? Servi-net Empordà compta amb un equip professional d’especialistes en tota mena de superfícies, que coneixen a la perfecció els productes més adients per a cada cas. El nostre objectiu és que la imatge de la teva empresa sigui transparent i que els empleats puguin gaudir de la màxima quantitat de llum natural. La neteja de vidres  és un treball molest i, moltes vegades, amb un cert risc. Per això sol ser una tasca realitzada per professionals diferents dels encarregats de la neteja habitual. El nostre personal compta amb la formació necessària i totes les assegurances requerides per exercir aquesta tasca.

Neteja de centres institucionals

Col·legis, instituts, universitats, centres privats, etc.

On deixem el nostre més preuat tresor, els nostres fills/es, perquè passin un grapat d’hores per formar-se pels reptes que els esperen al futur, són les instal·lacions a les quals s’ha de tenir molta cura en la neteja així com fer-la amb productes de qualitat. A SERVI-NET EMPORDÀ hi trobareu aquest compromís i responsabilitat.

Venda de productes químics i consumibles

Tenim una gran experiència en la venda de productes de neteja professional. Si necessita articles d’higiene industrial, la millor opció és apostar per la nostra empresa. Comptem amb un catàleg sempre de les millors marques. Aquest concretament és un dels motius pels quals destaquem en el sector, ja que optem per triar només les millors marques per als nostres clients. Som distribuïdors oficials de Productes Codina “LA OCA”

Manteniment en general

Digui’ns el que necessita i nosaltres li solucionarem. Deixi a les nostres mans el manteniment en general de les seves instal·lacions, sense preocupar-se de buscar els serveis en cada moment que els requereix.

La qualitat del nostre servei és per nosaltres la base de l’èxit, per el que fem un estricte seguiment dels serveis contractats per vostè, d’aquesta forma la seva satisfacció com a client està garantida.

El nostre personal es desplaçarà a les instal·lacions del client el dia i l’hora que millor li convingui perfectament uniformats i equipats amb els estris i productes més innovadors del mercat.

Pressupostos